HC Zalău a ţinut Oltchimul în „şah” timp de 43 de minute

Fără doar şi poate ceea ce a fost miercuri seara, în Sala „Avram Iancu” din Zalău a fost o adevărată sărbătoare a handbalului. Partida dintre HC Zalău şi Oltchim Râmnicu Vâlcea a arătat ca un adevărat derby, cele două echipe practicând un handbal de calitate, savurat din plin de sălăjenii veniţi la sală într-un număr foarte mare. Rezultatul final a fost 22 – 20 în favoarea Oltchimului, după ce Zalăul s-a aflat la conducere mai bine de 40 de minute, vâlcencele conducând pentru prima dată abia în minutul abia în minutul 45, cu 16 – 15. „Ne-ar place să jucăm măcar patru – cinci astfel de meciuri în campionatul intern”, avea să declare la final preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru.
Pentru HC Zalău, cea mai bună marcatoare a fost Gabriela Szucs, cu şase reuşite, în timp ce pentru Oltchim, cele mai multe goluri le-a marcat Alexandrina Barbosa, opt.
Toate jucătoarele de la HC Zalău merită felicitate pentru evoluţia avută, în special portarul Mihaela Mureşan, care a avut o evoluţie de excepţie, demonstrând, cel puţin în duelul cu Oltchim, că plecarea Mirelei Nichita nu este o pierde mare pentru echipa zălăuană.

Leave a Comment